Articles

Davant el confinament, “Activitats online”

Ja des de principis de març de 2020, el virus SARS-CoV-2 ens obliga a quedar-nos a casa per tal de protegir-nos a nosaltres mateixos i a qui ens envolta. D’aquesta manera es prevenen contagis i envitem caure malalts, la qual cosa ens afavoreix individualment, però també evitem col·lapsar el sistema sanitari i als seus professionals, ja en risc continu, amb nous casos de COVID-19 i deixem espai per a aquells que més ho necessiten.

Això, però, no vol dir que no poguem gaudir d’esdeveniments de divulgació científica com hem fet fins ara. L’única diferència és que ara ho haurem de fer des de casa.

Per això, si ets una entitat científica, t’animem a publicar les activitats online que estiguis organitzant aquests dies. Com sempre, des de Buscaciència us ajudarem a fer-ne difusió a través d’aquest portal i de les nostres xarxes socials. Només heu d’iniciar sessió a Buscaciència i publicar un esdeveniment tot marcant la categoria “Activitats online”. D’aquesta manera, els visitants del portal les podran trobar fàcilment. I per si de cas les activitats online encara se us ressiteixen, us deixem un enllaç a un recurs que esperem que us ajudi: Els millors 6 programes per a vídeconferències del 2020.

D’altra banda, si com a visitant tu i els teus voleu seguir gaudint de xerrades, cursos, tallers i altres activitats científiques, us animem a cercar nous esdeveniments a la categoria “Activitats online que trobareu al menú lateral del web Buscaciència.

 

 

Per últim, si vols mantenir-te informat sobre COVID-19, de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), entitat coordinadora del portal Buscaciencia, han publicat un recull de 13 de recursos sobre COVID-19 per a divulgadors i periodistes. De la mateixa manera, l’entitat col·laboradora de l’ACCC, la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi), comparteix el seu portal Compàs, on trobareu les últimes notícies sobre recerca en COVID-19 i l’evolució de la pandèmia.

Ànims a tots, que quan això acabi tornarem a gaudir d’esdeveniments científics arreu i dels familiars i amics. Mentres tant, tot online! #QuédateEnCasa.