Ciència i tècnica de la Mancomunitat
Exposició “Les bases del futur. Ciència i tècnica a la Mancomunitat”, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L’exposició presenta la tasca històrica i única de Llegeix-ne més…
Exposició “Les bases del futur. Ciència i tècnica a la Mancomunitat”, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L’exposició presenta la tasca històrica i única de Llegeix-ne més…
Exposició d’escarabats i d’altres insectes vius del Museu de Ciències Naturals. El Museu de Ciències Naturals segueix mostrant les seves col·leccions; ara d’escarabats. Una mostra d’escarabats provinents de donacions rebudes Llegeix-ne més…
Exposició “Experiment any 2100. Què ens espera a la Terra del futur?”, organitzada pel CosmoCaixa Barcelona. Com serà el futur? Com se sol dir, el futur és on passarem la Llegeix-ne més…
Exposició temporal d’il·lustració científica de Luis Feo dins de l’espai “Ciència i més” del Museu Blau. La il·lustració científica, des de bestiaris fins a enciclopèdies, expedicions, relats de viatges o Llegeix-ne més…
Exposició “Nutrició, Impuls Vital” al Museu Blau, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i Llegeix-ne més…
Exposició “SOS cranc de riu. El cranc de riu autòcton i les seves amenaces”. L’objectiu principal d’aquesta exposició és la sensibilització sobre la problemàtica que afecta una espècie tan singular Llegeix-ne més…
Exposició “El llop”, la qual tracta des de vessants científics i socials la incidència històrica que ha tingut la presència del llop a les nostres terres, i les causes i Llegeix-ne més…
Exposició audiovisual “Natura amagada”, amb treballs d’Edgar Madrenys. “Natura amagada” és el fruit de més de cinc anys rere el visor d’una càmera, centenars d’hores tancat dintre un diminut amagatall Llegeix-ne més…
Exposició “Rafael Patxot, mecenes, científic… l’home”, organitzada per la Generalitat de Catalunya i comissariada per Manuel Castellet i Jordi Soler. L’exposició “Rafael Patxot, Mecenes, científic… l’home” és una exposició itinerant Llegeix-ne més…
Exposició “El cel nocturn de Cerdanya”, amb imatges del físic i fotògraf Gael Piguillem, organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya. La inauguració tindrà lloc el dissabte, 19 de setembre a Llegeix-ne més…
Celebració del Campus Gutenberg de la Comunicació i la Cultura Científica 2015, que organitzen el Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental del IDEC-Universitat Pompeu Fabra i l’Obra Social “La Llegeix-ne més…
Taller “Com divulgar amb Buscaciència”, adreçat a entitats organitzadores d’activitats de divulgació i de cultura científica i a col·laboradors del portal, en el marc del Campus Gutenberg. L’agenda d’activitats de Llegeix-ne més…
Sopar a l’aire lliure, xerrada de divulgació científica i observació astronòmica a l’Observatori Fabra, de dimarts a dissabte els mesos de juny a octubre. Durant els mesos càlids l’Observatori Fabra Llegeix-ne més…
Conferència “El control del dopatge: a qui, el què i el com”, a càrrec de Jordi Segura, exdirector del Laboratori de Control Antidopatge de Barcelona, organitzada per l’Ateneu Barcelonès. Més Llegeix-ne més…
Itinerari “Metges i malalts a l’Eixample”, dins del programa Històries de Ciència, “Rutes científiques per la ciutat de Barcelona”, impulsat per Miquel Carandell, del Centre d’Història de la Ciència de Llegeix-ne més…