C/ Laura, 13
08500 Vic
Tertúlia de Literatura Científica a càrrec de Julio Basulto, dietista-nutricionista. Julio Basulto treballa com a professor associat en el Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. És col·laborador habitual a Ràdio Nacional d’Espanya i El País. També imparteix cursos dirigits a la població en general i és autor o coautor de diverses publicacions científiques.
Malgrat que gran part de la població creu saber en què consisteix una alimentació saludable, la veritat és que els seus coneixements al respecte són clarament deficitaris. En aquesta xerrada s’abordaran bona part de les falses creences poblacionals sobre l’alimentació saludable (com les coneguts frases “cal menjar de tot una mica, amb moderació” o “l’esmorzar és el menjar més important del dia”) i es justificaran quines són les (veritables) bases d’una dieta equilibrada.
Presencial (aforament limitat) i alhora streaming. Data límit per a la inscripció: 19/04/2022.