Carrer Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Com la química es pot transformar en biologia? Aquesta és la pregunta clau sobre l’origen de la vida, ja que, perquè es formés el primer organisme viu, primer es van haver de constituir components biològics, per a la qual cosa van haver d’entrar en reacció diferents matèries primeres. Com eren les condicions d’aquesta Terra primitiva? Conèixer-les facilitaria entendre com va ser la primera reacció que va originar la vida. Per això s’han fet multitud d’experiments per esbrinar quines van ser les matèries primeres més plausibles per detonar la vida i quins catalitzadors van propiciar la reacció.
A càrrec de: John D. Sutherland, doctor en Químiques per la Universitat d’Oxford, investigador del Laboratori de Biologia Molecular MRC, Cambridge, Regne Unit. Royal Society’s Darwin Medal.
Moderador: Joan Anton Català Amigó, llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i màster en Astronomia i Astrofísica per la Universitat Internacional de València. Escriptor i divulgador científic en diferents mitjans de comunicació audiovisual i premsa escrita.
En col·laboració amb: Fundació Joan Oró
Més informació:
- La conferència es durà a terme en anglès, amb traducció simultània al català i al castellà
- El preu de la conferència inclou l’entrada a les exposicions
- Amb l’entrada de la conferència et beneficiaràs del 15 % de descompte a la cafeteria i al restaurant. Promoció vàlida fins al 31 de març de 2023
- Més informació i reserva d’entrades de la conferència, aquí.