Curs sobre reconeixement de bolets al Berguedà, organitzat per l’Exploratori de Recursos de la Natura.
Els nostres boscos es recobreixen de bolets a la tardor. El Berguedà és ben conegut per aquest fenomen. Aquest curs pretén introduir coneixements sobre aquest producte que ens ofereix la natura. Es podran explorar els bolets des de diferents punts de vista, com per exemple: el seu reconeixement micològic, el seu aprofitament alimentari, el seu risc toxicològic.
L’activitat consistirà en 20h presencials (classes teòriques, tallers experimentals i visites de camp) i 10h no presencials, que es realitzaran a través del campus Atenea de la UPC.
L’activitat gaudeix de reconeixement de crèdits ALE i ECTS i està inclòs dins del Pla de formació permanent del professorat de Secundària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Dates: 24 d’octubre i 7 de novembre de 2015
Visites: Boscos de les rodalies de Berga – Empreses alimentàries – Museu d’Art del bolet de Catalunya a Montmajor
Tallers: Classificació i identificació de bolets.
Més informació