Fitxa d'activitat

Cartell del Pint of Science

Pint of Science

Data
21/04/2015
Hora
18:30
Localització
Gilda Flex – Casual Restaurant
Avinguda Torreblanca, 57 (ESADE Creapolis)
Sant Cugat del Vallès
Descripció

Trobada especial i prèvia de dos dies, el 20 i el 21 d’abril, en el marc del festival Pint of Science, que se celebrarà a Espanya entre el 18 i el 20 de maig.

El festival Pint of Science té com a objectiu oferir xerrades interessants , divertides , importants , sobre les últimes investigacions científiques , en un format accessible al públic . I tot això en un bar ! Volem oferir una plataforma que permeti a la gent discutir la investigació amb les persones que la duen a terme . Es tracta d’una organització sense ànim de lucre , dirigida per voluntaris , i que va ser creada per una comunitat d’investigadors de postgrau i postdoctorals en 2012. El festival se celebra anualment durant tres dies simultàniament en bars de tot el món .

Programa

  • 20 d’abril. Sessió “Tech me out!” amb investigadors del Sincrotró ALBA, al restaurant Matilda.
    • “Cómo ver un haz de electrones”, amb Laura Torino, Investigadora en el Grup de Diagnosi, y Marc Álvarez, operador de sincrotró.
    • “Sala blanca y el histerismo de la limpieza”, monòleg d’Elisabet Prats, postdoc de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona i divulgadora científica del grupo The Big Van Theory.
    • Experiments en la línia amb Albert Castellví, investigador en la línia XALOC de Cristal·lografía de Macromòlècules.
  • 21 d’abril. Sessió “Tech me out!” amb el Centre de Visió per Computador, al restaurant Gilda-Flex.
    • “Google car y nuestros sistemas de coche autónomo”, amb David Vázquez, Germán Ros y Sergi Canyameres del Grup de Sistemes Avançats d’Assistència en la Conducció.
    • “Quiz of Beer”, amb Raul Benages, promotor científic de XaRMAE-IREC i productor de cervesa artesana Bevirra.
    • “Laboratorios Ciudadanos” o “Cómo la gente corriente puede participar en la investigación científica: El Living Lab de la Biblioteca de Volpelleres”, amb Fernando Vilariño, professor titular del Departament de Ciències de la Computació de la UAB i investigador del Centre de Visió per Computador.

Més informació

Imprimeix Imprimeix
Loading Map....
Comparteix l'article