El Masnou
El Masnou
Taller “Les plantes silvestres comestibles d’hivern – Masnou” a càrrec d’Evarist March, gastrobotànic organitzat per Naturalwalks.
T’agradaria aprendre a identificar les plantes comestibles més comunes que podem trobar a l’hivern a l’entorn de Barcelona? Vols aprendre a reconèixer-les, a usar-les com comestibles o com conservar-les?
Aquesta sortida oferirà els coneixements bàsics sobre el món de les plantes comestibles d’hivern, perquè els participants puguin sortir a buscar-les amb seguretat i aprendre a conèixer-les tot respectant l’entorn natural on viuen. Així com les diferents possibilitats a la cuina (decoració, saboritzants, colorants) que permetin millorar la salut i els plats de cada dia.
Els participants/es aprendran a identificar correctament les diferents espècies al camp utilitzant principalment les fulles, tiges, flors i bulbs (es veuran plantes tant de prats, matolls mediterranis com d’ambients més humits). Diferenciar les espècies semblants i principalment les espècies tòxiques. Les principals utilitats com plantes comestibles. La seva conservació. Les principals utilitats tradicionals així com les aplicacions més novedoses.
El taller es farà al Masnou i té un preu de 33€ si es participa únicament en aquest taller.
Més informació