Passeig de la Generalitat, 1
08500 Vic
En els darrers anys la nostra societat ha experimentat grans canvis pel que fa a l’alimentació. Les tradicions culinàries han estat substituïdes per un nou estil de vida sedentari amb dietes calòriques, riques en greixos, sucres afegits i plats precuinats. Les conseqüències d’aquesta mala alimentació són nefastes: més de dos milions de persones moren cada any a Europa per malalties cardiovasculars provocades per una mala alimentació. La població infantil amb problemes de sobrepès s’ha triplicat en els darrers 15 anys. Les dades ens diuen, doncs, que cal prendre consciència de la importància d’una alimentació sana durant la infantesa. Davant del desconcert en què vivim sobre el tema alimentari, amb massa interrogants i mites infundats, aquesta taula rodona pretén respondre l’enunciat des del rigor, l’experiència i la investigació: Què haurien de menjar els nostres fills?
Participants: Julio Basulto, Concepció Font i Cristina Vaqué Crusellas. Moderadora: Txell Vilamala