Científics i cuiners cara a cara
Conferència “Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda. Vols saber com la ciència ha revolucionat la cuina moderna?” dins del programa d’actes i activitats entorn a Llegeix-ne més…
Conferència “Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda. Vols saber com la ciència ha revolucionat la cuina moderna?” dins del programa d’actes i activitats entorn a Llegeix-ne més…
Xerrada sobre el malbaratament alimentari, organitzada pels Naturalistes de Girona i Limnos i amb la col·laboració del Museu Darder de Banyoles, Ajuntament de Banyoles i el Consorci de l’Estany. Consumir Llegeix-ne més…
Exposició “Nutrició, Impuls Vital” al Museu Blau, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i Llegeix-ne més…
Els dies 18, 19 i 20 de Maig, científics de Barcelona sortiran del laboratori per portar la seva ciència als bars gràcies al Festival Internacional “Pint of Science”. Aquest Festival, que Llegeix-ne més…
Diàleg “Cuina innovadora i desenvolupament territorial”, entre Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, i Pere Planagumà, xef del restaurant Les Cols (Olot, Llegeix-ne més…
Tertúlia “La fruita congelada: una revolució!”, a càrrec de Miquel Pastor, soci fundador i conseller de Nice Fruit SA, organitzat per la Institució Catalana d’Estudis Agraris. Més informació Institut d’Estudis Llegeix-ne més…
Conferència “Trastorns de la conducta alimentària en la població adolescent”, a càrrec de Maria Teresa Plana, psiquiatra i psicòloga infanto-juvenil i coordinadora del Grup de Treball dels Trastorns de la Llegeix-ne més…
Conferència “Aliments per a la salut: realitat o estafa?”, a càrrec de Francesc Puiggròs, coordinador científic del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut, dins dle cicle “Ciència al Metropol”, que Llegeix-ne més…
Jornada de Santa Llúcia “Aliments per a la ciutat”, organitzada amb l’objectiu d’acostar el coneixement científic actualitzat a periodistes i altres professionals del camp de la comunicació. Organitzada per la Llegeix-ne més…
Taula rodona “Malbaratament i manca d’aliments a Catalunya. Com és possible?”, amb Eduard Arruga, president de la Fundació Banc dels Aliments, i Mercè Darnell, cap de l’Àrea de Programes i Llegeix-ne més…
Conferència “Microsensors i microsistemes aplicats a la mesura d’aliments i diagnòstic clínic”, a càrrec de Cecilia Jiménez-Jorquera, de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona – CNM, dins del cicle de conferències Llegeix-ne més…
La Setmana Europea de la Prevenció de Residus acull un munt d’activitats a tot Catalunya on s’inclouen conferències, exposicions, espectacles, tallers, activitats en xarxa i molts altres tipus d’accions que Llegeix-ne més…
Cicle de diàlegs “És sostenible la nostra alimentació?”, dins del programa “Diàlegs ambientals” que anualment organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya. Les conferències se Llegeix-ne més…
Cicle de diàlegs “És sostenible la nostra alimentació?”, dins del programa “Diàlegs ambientals” que anualment organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya. Les conferències se Llegeix-ne més…
Cicle de diàlegs “És sostenible la nostra alimentació?”, dins del programa “Diàlegs ambientals” que anualment organitzen l’Associació Catalana de Ciències Ambientals i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya. Les conferències se Llegeix-ne més…