Les cultures del reaprofitament
L’objectiu d’aquest taller és no llençar ni una mica de menjar. Per això, us animem a venir per aprendre receptes fàcils d’aprofitament alimentari d’arreu del món. Quins mètodes podem utilitzar? Llegeix-ne més…
L’objectiu d’aquest taller és no llençar ni una mica de menjar. Per això, us animem a venir per aprendre receptes fàcils d’aprofitament alimentari d’arreu del món. Quins mètodes podem utilitzar? Llegeix-ne més…
L’objectiu d’aquest taller és no llençar ni una mica de menjar. Per això, us animem a venir al taller culinari per aprendre receptes fàcils d’aprofitament alimentari d’arreu del món. Quins Llegeix-ne més…
La fermentació és un fet natural que ens mostra les possibilitats infinites de transformació que es donen al nostre voltant. Al llarg de la història els humans hem aprofitat aquesta Llegeix-ne més…
Maria Nicolau i Pep Salsetes no han fet mai —ni en volen fer— allò que anomenen alta cuina. Per a ells, volgudament allunyats del glamur de la gastronomia estel·lar, la cuina és Llegeix-ne més…
“Ciència After Work a La Pedrera. Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat” Conversa científica amb el Sr. Sergi Tudela, director general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Ramon Gomis, director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS)i el Sr. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia.
Tertúlia “Tan complicat és menjar bé? (Del camp a la taula, l’alimentació en la societat actual)”, amb Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Llegeix-ne més…
Concurs de vídeo “nutrició en 1 minut”, en el marc de l’exposició “Nutrició, impuls vital” del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Termini fins el 19 de febrer. T’has plantejat Llegeix-ne més…
Conferència “Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda. Vols saber com la ciència ha revolucionat la cuina moderna?” dins del programa d’actes i activitats entorn a Llegeix-ne més…
Diàleg “Cuina innovadora i desenvolupament territorial”, entre Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, i Pere Planagumà, xef del restaurant Les Cols (Olot, Llegeix-ne més…
Taller “Les plantes silvestres comestibles d’hivern – Masnou” a càrrec d’Evarist March, gastrobotànic organitzat per Naturalwalks. T’agradaria aprendre a identificar les plantes comestibles més comunes que podem trobar a l’hivern Llegeix-ne més…
Taller de “Plantes comestibles d’hivern” a càrrec del biòleg i botànic Evarist March, dins del cicle de “Plantes silvestres medicinals i comestibles” organitzat per Naturalwalks. Si vols aprendre a identificar Llegeix-ne més…
Curset-itinerari “Herbes i verdures silvestres a la gran ciutat” per la muntanya de Montjuïc, organitzat per NaturalWalks i dirigit principalment a professionals i persones vinculades al sector de la cuina Llegeix-ne més…