Alimentació i salut: Epidemiologia nutricional
De com els estudis nutricionals ens permeten prendre consciència, tant a les autoritats com a la població en general, del paper de la dieta en la salut per prendre decisions Llegeix-ne més…
De com els estudis nutricionals ens permeten prendre consciència, tant a les autoritats com a la població en general, del paper de la dieta en la salut per prendre decisions Llegeix-ne més…
Projecció del documental “Que mengem?”, una producció de Televisió de Catalunya dirigida per Montse Armengou i Ricard Belis i produïda per Jordi Campàs i Laura Navalpotro, dins del cicle “Matins Llegeix-ne més…
Xerrada “Salut, alimentació, microbis”, a càrrec de Manuel Suárez, dins del cicle “Matins de ciència” del programa divulgatiu Pessics de Ciència. Els factors genètics i hormonals, els hàbits personals (alimentació, Llegeix-ne més…
Conferència “Quin paper juga la dieta en el desenvolupament del càncer?”, a càrrec de Paula Jakszyn, MPH, pHD investigadora de la Unitat de Nutrició i Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica Llegeix-ne més…
Jornada informativa “Smart-Snack” per a joves i famílies sobre els efectes de la dieta en la salut. L’acte està organitzat per ISGlobal, Institut de Salut Global de Barcelona. Vine a Llegeix-ne més…
Tertúlia “Tan complicat és menjar bé? (Del camp a la taula, l’alimentació en la societat actual)”, amb Abel Mariné, catedràtic emèrit del departament de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Llegeix-ne més…
Xerrada “Esport i nutrició amb la Fundació FC Barcelona”, a càrrec de Mª Antonia Lizarraga, assessora nutricional dels esportistes del FC Barcelona, en el marc de l’exposició “Nutrició, impuls vital”. Llegeix-ne més…
Concurs de vídeo “nutrició en 1 minut”, en el marc de l’exposició “Nutrició, impuls vital” del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Termini fins el 19 de febrer. T’has plantejat Llegeix-ne més…
Curs “Importància de la hidratació per a la salut”, organitzat per la Fundación Iberoamericana de Nutrición, Parque de las Ciencias de Granada i Consorci del Museu de Ciències Naturals de Llegeix-ne més…
Conferència “Científics i cuiners, cara a cara d’Abel Mariné i Carme Ruscalleda. Vols saber com la ciència ha revolucionat la cuina moderna?” dins del programa d’actes i activitats entorn a Llegeix-ne més…
L’Àrea Metropolitana de Barcelona ofereix uns tallers de “Consum responsable: com compres?” a les entitats o organitzacions que ho sol·licitin, fins el 31 de juliol. Més informació Àrea Metropolitana de Llegeix-ne més…
Exposició “Nutrició, Impuls Vital” al Museu Blau, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i Llegeix-ne més…
Curs per aprendre a identificar les plantes comestibles més comunes, a càrrec d’Evarist March, gastrobotànic, organitzat per Natural Walks. Si vols aprendre a identificar les plantes comestibles més comunes, que Llegeix-ne més…