Conferència – “Penso, menjo… i existeixo: microbiota i cervell”
Us ha passat mai tenir exàmens o una entrevista de feina important i que us agafi un bon mal de panxa? O enamorar-vos i sentir les famoses papallones a l’estómac? Llegeix-ne més…
Us ha passat mai tenir exàmens o una entrevista de feina important i que us agafi un bon mal de panxa? O enamorar-vos i sentir les famoses papallones a l’estómac? Llegeix-ne més…
Obra de teatre “Abans que arribi l’Alemany, de Marta Barceló”, interpretada pel grup de teatre 8uit de Teatre, amb taquilla inversa en benefici de l’AFA L’Hospitalet. En acabar l’obra hi Llegeix-ne més…
El cervell és el centre de control del cos humà. Està format per milers de milions de cèl·lules nervioses que es comuniquen entre elles mitjançant senyals elèctrics i químics. Les Llegeix-ne més…
El cervell com a eina de percepció de la realitat, és sempre fiable?, té les seves pròpies regles de comportament, més enllà del que és estrictament “real”? Un taller familiar Llegeix-ne més…
Taller familiar La ciència del cervell El cervell com a eina de percepció de la realitat, es sempre fiable? Té les seves pròpies regles de comportament més enllà del que Llegeix-ne més…
Discapacitat intel·lectual i aprenentatge? Comprendre per a proposar A càrrec de la Dra. Mara Dierssen Sotos, investigadora del Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona, on lidera el grup de Llegeix-ne més…
Quina incidència té el trastorn obsessiu compulsiu en la població? Es coneixen les alteracions genètiques associades al TOC? De quina forma el TOC pot afectar el correcte aprenentatge a l’edat Llegeix-ne més…
Quin paper juguen les emocions en l’aprenentatge? Aprenem igual al llarg de la vida? Podrem parlar d’aquestes i altres qüestions amb la Dra. Marta Portero. Llicenciada en psicologia, màster i Llegeix-ne més…
Com afecten al nostre cervell situacions comuns com prendre un gintònic o riure amb un acudit? Com podem hackejar el nostre cervell per augmentar les seves capacitats? En aquest espectacle Llegeix-ne més…
Xerrada sobre La bogeria com a objecte/inspiració artística. La producció artística de malalts mentals (“l’Art Brut”). Relació cervell / Art / creativitat. L’estudi científic de la relació psicosi / creativitat… Llegeix-ne més…
Una droga és una substància que pot modificar el pensament, els sentiments i les emocions de la persona que en consumeix. Les drogues tenen la capacitat de canviar el comportament Llegeix-ne més…
Activitat a càrrec d’Ignasi Ivern, professor de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. La seva docència se centra en el Llegeix-ne més…
Sessió de jocs neurològics a càrrec de Brain and Beer Barcelona, organitzat per Pessics de Ciència en el marc de la Setmana Mundial del Cervell. Arreu es parla del cervell Llegeix-ne més…
Conferència “El perfil del psicòpata” a càrrec de Susana Sánchez Pérez psicòloga especialista en Psicologia Clínica, organitzada per Pessics de Ciència. Susana Sánchez Pérez és experta en Psicologia Forense pel Llegeix-ne més…